Подай иск
Oбезщетение за пътниците на Bulgaria Air

Обезщетение за пътниците на България Еър ,полет с номер FB450 от Рим до София на 15 април 2019 е изпълнен със закъснение над 3 часас  . Вземи сега 250 € обезщетение на пътник.

Всеки пострадaл пътник от този полет може да претендира изплащане на обезщетение в размер на 250 евро. В случай, че авиокомпанията успее да докаже наличие на извънредни обстоятелства, които са причинили закъснението, обезщетението може да бъде и отказано.
Размерът на обезщетението на пътниците се определя въз основа на правилата в Регламент на EC 261/2004 , като размерът на обезщетението се определяне въз основа на разстоянието от летището на излитане и летището на кацане по въздух.
Всички полети, които са закъснели с повече от 3 часа имат право на пълно обезщетение.
Регламент на EC 261/2004 задължава авиокомпаниите да предоставят:

• Два безплатни телефонни разговори;

• Имейл или безплатен факс;

• Безплатна храна и напитки;

• Настаняване в хотел;

• Транспорт до/от летището;

Можете да предявите претенцията си за обезщетение като подадете иск в сайта ни. При подаване на иск за групи над 3 човека се прилагат отстъпки от комисионната на PAYFLIGHT
Процедурата по събиране на обезщетението е напълно безплатна и в случай на отказ или неуспех, вие не дължите абсолютно нищо.
В случай на успешно събиране на обезщетението дължите единствено комисионна в размер на 20 % от размера на полученото обезщетение. За съдействие и консултиране, можете да се свържете с нас на имейл: info@payflight.eu или да подадете иск ТУК.

Подайте иск